Poras,
abuolys,
bananas,
2 šaukštai sviesto,
0,5 l sultinio,
1/4 šaukštelio kario,
50 g kiešju riešutų,
malto imbiero,
druskos.

Obuolį aplupti ir supjaustyti kubeliais. Bananą supjaustyti griežinėliais. Šviesiąją poro dalį supjaustyti griežinėliais, o žalią – siaurais piršto ilgio šiaudeliais. Svieste pakepinti poro žiedelius, obuolį ir pus banano. Įdėti kario prieskonius, imbierą ir druskos pagal skonį. Tada uždengti ir patroškinti apie 5 min. Šią masę supilti į verdantį daržovių sultinį. Troškinti uždengus ant labai mažos ugnies 15 min., ir viską sutrinti per sietelį. Sutrynus sudėti likusį bananą.
Patiekti sudėjus poro juosteles ir susmulkintus apkepintus kiešju riešutus.

Twitter