1 poras
1 obuolys
1 bananas
2 šaukštai sviesto
0,5 l sultinio
1/4 šaukštelio kario prieskonių
50g kiešju riešutų
malto imbiero
druskos

Obuolį aplupti ir supjaustyti kubeliais. Bananą supjaustyti griežinėliais. Šviesiąją poro dalį supjaustyti griežinėliais, o žalią – siaurais piršto ilgio šiaudeliais. Svieste pakepinti poro žiedelius, obuolį ir pusę banano. Sudėti kario prieskonius, imbierą ir druskos pagal skonį. Tada uždengti ir patroškinti apie 5 min. Šią masę supilti i verdanti daržovių sultinį. Troškinti uždengta ant labai mažos ugnies 15 min., ir po to viską sutrinti per sietelį. Sutrinus sudedame likusį bananą. Patiekiama sudėjus poro juosteles ir susmulkintus apkepintus kiešju riešutus.

Twitter