4 porcijoms reikės:
8 pomidorų,
2 žaliųjų paprikų,
2 svogūnų,
2 šaukštelių Vorčesterio padažo,
2 šaukštų vyno acto,
cukraus, druskos, pipirų,
4 šaukštų aliejaus,
šviežių rozmarinų,
2 šaukštų kaparių,
stiklainiuko juodųjų alyvuogių.

Nuplaukite pomidorus ir papriką. Nulupkite svogūną. Pomidorus supjaustykite į aštuonias dalis, papriką – mažais gabaliukais, svogūną – griežinėliais. Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį ir sumaišykite. Pasigaminkite padažą: į dubenėlį supilkite Vorčesterio padažą, pašlakstykite actu, pabarstykite cukrumi, druska ir pipirais, sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir smulkintais rozmarinais .Šiuo padažu užpilkite visus salotų ingredientus, sumaišykite. Pabarstykite kapariais ir juodosiomis alyvuogėmis, supjaustytomis griežinėliais. Galite papuošti šviežių žalumynų šakele

Twitter