Jums reikės:
50g sviesto, 100g ekologiško medaus „Pradas“, 1/8 l liesos grietinėlės,
1 valg. šaukšto tarkuotų citrinų žievelių,
1 valg. šaukšto tarkuotų apelsinų žievelių,
150g ekologiškų džiovintų vaisių,
200g ekologiškų skaldytų riešutų mišinio,
30g sezamų sėklų, 75g ekologiškų becukrių dribsnių „Le Jardin“,
1 pak. rupių ruginių miltų paplotėlių „Traditional“ (sveikas „Pradas“).

Į puodą sudėkite sviestą, medų, citrinų ir apelsinų žieveles, supilkite grietinėlę ir lengvai maišydami užvirinkite. Džiovintus vaisius smulkiai supjaustykite, nuplikykite, į puodą suberkite riešutus, sezamų sėklas ir ekologiškus dribsnius. Maišydami pavirkite 3-5 min. Pusę rupių ruginių miltų paplotėlių sudėkite į skardą. Tolygiai aptepkite paruošta mase. Ant viršaus sudėkite likusius paplotėlius ir prispauskite medine lentele. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, ir kepkite 5-10 min. Ištraukite iš orkaitės ir ataušinę supjaustykite.

Twitter