(48 porcijos)
1 šaukštas alyvų aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas susmulkintų česnako laiškų
1 šaukštas susmulkinto šviežio baziliko (Bazilikas)
1 šaukštas susmulkintos šviežios mėtos
1 šaukštas susmulkinto česnako
170 g šaldytos krabo mėsos, atšildytos ir nusausintos
230 g virtų krevečių, supjaustytų gabaliukais
1 puodelis susmulkintų slyvinių pomidorų (Pomidorai)
0,5 puodelio supjaustyto svogūno
1-2 prancūziški batonai
2 šaukštai alyvų aliejaus
šviežiai maltų pipirų

Dubenyje sumaišykite 1 šaukštą alyvų aliejaus, citrinos sultis, susmulkintus česnako laiškus, baziliką, mėtą ir česnaką. Sudėkite krabo mėsą, krevetes, pomidorus ir svogūnus; išmaišykite. Perdėkite į uždengiamą indą, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Supjaustykite batoną į 48 plonas riekeles; patepkite vieną kiekvienos riekelės pusę aliejumi; pabarstykite pipirais. Sudėkite riekeles pateptomis puselėmis aukštyn įkepimo skardą. Kepkite 7-10 cm atstumu nuo ugnies 1-2 minutes arba kol paruduos. Tada apverskite it apkepkite kitą pusę; ataušinkite.
Patiekdami, sudėkite šaukštu jūros gėrybių mišinį ant kiekvieno tosto. Padėkite tostus ant serviravimo lėkštės. Jei norite, papuoškite šviežiais česnako laiškais. Patiekite iškart.

Twitter