4 porcijos:
100 g lašinių
100 g svogūnų
500 g virtų bulvių su lupenomis
keli svogūnų laiškai
5 kiaušiniai
5 šaukštai pieno
druskos, pipirų
3 maži pomidorai

Darbo eiga
Lašinius supjaustyti mažais gabalėliais, svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais, susmulkinti svogūno laiškus.
Lašinius pačirškinti keptuvėje, bulves supjaustyti 1 cm storio kubeliais ir užberti ant lašinukų. Bulves apkepti, kol įgaus auksinę spalvą, tada sukrėsti svogūnus ir viską pakepinti.
Dubenėlyje šakute suplakti kiaušinius su pienu, įberti druskos ir pipirų.
Gerai išplaktus kiaušinius užpilti ant bulvių vienodu sluoksniu ir sumažinti temperatūrą. Omletą papuošti pomidorų griežinėliais ir pabarstyi šviežiais svogų laiškais.

Twitter