2 stiklinės miltų, 1,5 stilinės zefyrų (Marshmallows), 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė sviesto, 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos, 1 stiklinė kolos, 0,5 stiklinės rūgpienio, 2 išplakti kiaušiniai, 1 šaukštelis sodos.
Glaistui: 2 valgomieji šaukštai sviesto, 2 šaukšteliai kakavos, 8 valgomieji šaukštai kolos, 2 stiklinės cukraus pudros, 1 stiklinė kapotų riešutų.
Miltai ir cukrus suberiami į dubenį. Ištirpinamas sviestas, supilama kola (dietinė netinka), pakaitinama iki užvirimo, atvėsinama, supilama į miltų ir cukraus mišinį ir gerai išplakama. Tada supilamas rūgpienis, išplakti kiaušiniai, soda, vanilė. Viskas gerai išmaišoma.Sudedami zefyrai (Marshmallows). Masė supilama į riebalais išteptą formą ir kepama 40 minučių 175 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Karštą pyragą apipilame glaistu.
Glaistas gaminamas taip: sviestas, kakava, kola pakaitiname keptuvėje, kol užvirs, tada sudedama cukraus pudra bei kapoti riešutai.

Twitter