300g. kalakutienos (vištienos) krutinėles;
250g sviežių sampinjonų;
250g saldzios grietineles;
2 bananai;
1 svogunas,
druskos,
pipiru,kario, siek tiek aliejaus.

Krutinele supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti aliejuje su smulkiai supjaustytų svogūnų; į keptuvę sudėti griežinėliais pjaustytus grybus ir trumpai pakepinti; viską pagardinti druska, pipirais ir nepagailėti kario. Galiausiai supilti grietinėle ir sudėti griežinėliais pjaustytą bananą. Visa mase palikti porai minučių ant silpnos ugnies.
Šį patiekalą galima valgyti su ryžiais arba makaronais.
1,5 stiklines ryžių nuplauti vandeniu. Aliejuje apkepinti svogūną. Kai svogūnas gražiai pagels sudėti ryžius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, pagardinti druska. Užvirinus ugnį visiškai prilėtinti, puodą sandariai uždaryti ir virti apie 15 minučių.
Skanaus!

Twitter