Tešla:
300g. miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
200g sviesto arba margarino
100g cukraus
1 kiaušinis
druskos, vanilino.
Įdaras:150g medaus
75g sviesto
po 100 g. sezamo, semenų, moliugų ir saulėgražų sėklų

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti sviestą, cukrų, kiaušinį, truputi druskos, vanilino. Viską išmaišyti, tešlą suvinioti į foliją ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą.
Tuo tarpu įdarui užvirinti 3 valgomuosius šaukštus vandens, medų ir sviestą. Sėklas paskrudinti keptuvėje be riebalų, sudeti juos į medaus ir sviesto masę ir trumpai užvirinti.
Tešlą iškloti ant riebalais išteptos skardos ir užtepti įdarą. Kepti 20 min. Pjaustyti atvesus.

Twitter