4 karbonadai, 2 šaukštai sviesto,
druskos,pipirų, 1 svogūnas,
50g balto vyno,
po pusę stiklinės vištienos sultinio ir grietinėlės,
2 šaukštai garstyčių,4 rūgštūs obuoliai,
1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai cukraus.

Keptuvėje išleisti sviestą, įmaišyti cukrų ir suberti supjaustytus obuolius. Maišant pavirinti, kad jie suminkštėtų.
Didesnėje keptuvėje išleisti sviestą ir kepinti iš abiejų pusių karbonadus. Pabarstyti druska, pipirais ir dar lengvai pakepinti. Išėmus iš keptuvės, padėti šiltai. toje pačioje keptuvėje pakepinti sukapotą svogūną. Kai suminkštės, įpilti vyną ir pavirinti apie min. Supilti sultinį, grietinėlę ir garstyčias. Išmaišyti ir dar pavirinti, kad padažas sutirštėtų. Pagal skonį įberti druskos bei pipirų. Sudėti karbonadus ir lengvai patroškinti. Patiekti su virtais ryžiais ir troškintais obuoliais.

Twitter