4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 150-200g. grybų, 1 valg. šaukštas sviesto, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinės [su grietine skaniau, ir geresnis aromatas], druskos, pipirų, 1 vidutinis pomidoras, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas
Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti kartu su grybais. Sumuštiniai kepami karštoje orkaitėje (275ºC), kol paskrunda viršutinis sluoksnis

Twitter