(6 porcijos)
2 atšaldyti bananai
0,6 puodelio braškių arba mango skiltelių (Braškės ir žemuogės)
340 g atšaldytų vynuogių sulčių(arba mango, abrikosų, braškių nektaro)
230 g jogurto
1 šaukštas medaus (nebūtina)
2 šaukštai maltų pistacijų (nebūtina)

Sumaišykite bananus; braškes arba mango gabaliukus; vynuogių sultis arba vaisių nektarą; jogurtą; ir, jei norite, medų virtuvinio kombaino inde. Uždenkite ir plakite iki vientisos masės. Įpilkite į šešias aukštas, atšaldytas taures. Jei norite, galite pabarstyti maltais pistacijų riešutais.
Pastaba: Norėdami dvispalvių kokteilių, pagaminkite mango kokteilius ir braškių kokteilius. Supilkite juos į du skirtingus indus ar puodelius. Laikydami po indą ar puodelį su skirtingu gėrimu kiekvienoje rankoje, lėtai pilkite abu kokteilius tuo pat metu skirtingose taurės pusėse.

Twitter