Kepsniui reikės:
įdaro (pakepinti svogūnai, konservuoti kukurūzai, pakepintos morkos, truputis razinų, majonezo, neaštrių garstyčių ir medaus)
neriebios šoninės;
džiovintų abrikosų ir slyvų;
prieskonių: pipirų, druskos, česnako miltelių, truputį kardamono ir muskato riešuto.

Tešlai reikės:
4 stikl. miltų
0,5 stikl. šilto aliejaus
šilto vanduo
50 g. mielių
druskos ir cukraus pagal skonį.

Mėsą įtrinti prieskoniais ir palaikyti 24 val. Ant mėsos dėti slyvas ir abrikosus bei susukti ją kaip vyniotinį, perrišti natūralaus pluošto siūlu. Kepti orkaitėje kol gražiai apskrus, išėmus atvėsinti, nuimti siūlus.
Tešla:
Viską gerai suminkome, kol tešla nebelips prie rankų, uždengiam ir paliekam šiltoje vietoje, kad pakiltų, tada dar kartą išminkome.
Iškočiojam tešlą, dedam ją į kepimo formą, tada ant jos įdara, o ant jo kepsnį. Iš viršaus ir į kraštus pridedam įdaro, uždengiam tešlą, gerai užlipdom kraštus ir kepam orkaitėje kol iškeps tešla. Kai viskas iškepa, tešlą reikia patepti sviestu ir uždengus lininiu rankšluoščiu šiek tiek palaikyti, tada jau galima pjaustyti ir ragauti.
Šis kepsnys skanus ir šiltas, ir šaltas.

Twitter