1 šaukštas citrinos sulčių
1/4 stiklinės apelsinų sulčių
1/4 šaukštelio malto muskato riešuto
1/4 šaukštelio malto kardamono
2 šaukštai tirpinto sviesto
4 nepernokę bananai
1/4 stiklinės cukraus
2 šaukštai smulkintų migdolų plokštelėmis

Sumaišykite apelsinų sultis su citrinos sultimis, sudėkite muskato riešutą ir kardamoną. Skardą, kur kepsite bananus ištepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apšlakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. Dėkite bananus į įkaitintą orkaitę ir kepkite 3-4 minutes. Išimkite iš orkaitės, tolygiai išdeliokite migdolų plokšteles ant bananų ir vėl dėkite į orkaitę. Kepkite, kol migdolai įgaus geltonai rudą atspalvį. Patiekiami karšti.

Twitter