1 kg seliavų,
0.5 stiklinės miltų,
0.5 stiklinės aliejaus.
Marinatui :
1 svogūnas,
1 petražolė,
0.5 saliero,
12 pipirų,
3 laurų lapeliai,
5 gvazdikėliai,
acto,
cukraus,
druskos,
2 stiklinės vandens.

Seliavas išskrosti, išplauti, nusausinti, pasūdyti ir, pavoliojus miltuose, paspirginti aliejuje ar svieste.
Marinatui skirtą vandenį 15-20 min pavirinti su nuvalytais žvaigždutėmis pjaustytais salierais, petražolėmis, griežinėliais pjaustytais svogūnais, susmulkintais pipirais, lauro lapeliais ir gvazdikėliais.Baigiant virti pridėti druskos, acto ir cukraus.Marinatas turi būti rūgštus; jį atšaldžius užpilti seliavas.Valgyti po 6 val.

Twitter