6 porcijoms reikės :
6 gabaliukų nugarinės,
300 g raugintų kopūstų,
mažo stiklainiuko pomidorų tyrės,
150 g minkšto fermentinio sūrio,
pusės čili paprikos,
3 šaukštų aliejaus,
druskos, kmynų.

Čili pipirą perpjaukite perpus ir smulkiai supjaustykite.Mėsą padaužykite, pabarstykite druska ir čili pipiru.Kopūstus sumaišykite su žiupsneliu kmynų ir 2 šaukštais aliejaus.Ant nugarinės gabaliukų dėkite po truputį kopūstų, suvyniokite ir susmeikite mediniu smeigtuku.Formą ištepkite riebalais ir sudėkite mėsos suktinukus.Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite juo suktinukus.Kepkite 30 min 180 – 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.Patiekite su gruzdintomis ar keptomis bulvėmis, ryžiais.

Twitter