1 kg kiaulienos nugarinės,
4 apelsinai,
2-3 šaukštai riebalų,
skiltelė česnako,
šaukštelis bulvių krakmolo,
po 0.5 šaukštelio mairūno ir aštrių pipirų,
druskos.

Mėsą įtrinti druska ir pipirais.Apelsinus nuplikyti, vieno jų nutarkuoti žievelę ir iš visų išspausti sultis.Česnaką sugrūsti su druska, aštriais pipirais, mairūnu.Mėsą apkepti įkaitintuose riebaluose ir sudėti į keptuvą.Likusius riebalus kartu su apelsinų sultimis ir grūstu česnaku supilti į puodelį ir užvirinti.Gautu padažu užpilti mėsą ir 1.5 val. kepti 190 laipsnių orkaitėje nuolat palaistant.
Iškeptą mėsą išimti iš keptuvo, o padažą sutirštinti krakmolu.

Twitter