Jums reikės:
400 g kiaulienos šonkaulių, stiklinės ryžių, 4 šaukštų žaliųjų žirnelių (konservuotų arba šaldytų), šaukšto krakmolo, 1/4 stiklinės šviesaus alaus, 4 šaukštų aliejaus, 2 šaukštų kečupo, druskos, 1-2 aštrių paprikų arba šaukštelio čili miltelių, petražolių.

Pusę aliejaus sumaišykite su alumi ir kečupu. Suberkite smulkiai supjaustytas paprikas arba čili miltelius. Į marinatą sudėkite supjaustytus šonkaulius. Palikite 30 minučių.
Šonkaulius išimkite ir apkepinkite likusiame aliejuje. Užpilkite 1/4 stiklinės karšto vandens, sumaišyto su marinatu. Troškinkite 25 minutes. Į padažą įdėkite krakmolo, kad kiek sutirštėtų. Užvirkite, pagardinkite druska ir pipirais.
Ryžius ir žirnelius išvirkite atskirai. Sumaišykite. Patiekite su šonkauliais, puoštais paprika.

Twitter