Reikės:
450g sluoksniuotos tešlos(atšaldytos),
3 šaukštai cukraus,
100g švelniai kartaus šokolado glajaus.

Sluoksniuotą tešlą paskirstyti į 10 lakštų ir atšildyti. Po to aptepti vandeniu, apibarstyti cukrumi ir po 5 lakštus sudėti vieną ant kito. Iškočioti ant lentos ir sulankstyti į tris sluoksnius. Sulankstytą tešlą 10min. palaikyti šaldytuve (bus lengviau pjaustyti) ir supjaustyti 1cm storio griežinėliais. „Ausytes“ toli vieną nuo kitos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, įkišti į orkaitę, įkaitintą iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros, ir kepti 15-20min. Ataušusius sausainius panardinti į ištirpintą glajų. Kiaulių ausytės puikiai tinka su pieniško šokolado glajumi.

Twitter