4 porcijoms reikės:
Po 2 geltonąsias ir raudonąsias paprikas,
4 kiaušinių,
šaukšto acto,
2 šaukštų susmulkintų laiškinių svogūnų,
bulvių košės,
stiklinės miltų,
druskos, šaukšto sviesto,
aliejaus,
česnako skiltelės,
baltųjų pipirų,
raudonėlio.

Paprikas išvalykite, supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Pagardinkite druska, sutrintais česnakais ir raudonėliais. Negiliame puode užvirkite litrą vandens. Supilkite actą ir įberkite pusę šaukštelio druskos. Į verdantį vandenį įmuškite vieną po kito kiaušinius. Virkite apie 4 min. Kiaušinius išimkite kiaurasamčiu, pabarstykite druska ir pipirais.
Su kiaušiniais patiekite bulvių košę ir paprikas, pabarstytas supjaustytais svogūnų laiškais.

Twitter