6 kiaušiniai
4 vidutinio dydžio pomidorai (Pomidorai)
1 vidutinio dydžio baklažanas
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštas miltų
3 šaukštai pieno
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas lydytų taukų

Iš pomidorų išimkite minkštimą, sudėkite juos į puodą su sviestu, sutrinta česnako skiltele, žiupsneliu cukraus bei druskos ir virkite 30 min. ant silpnos ugnies.
Baklažaną supjaustykite plonais griežinėliais (0,5 cm storio, kad išeitų 10-12 griežinėlių) ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Kai išvirs, palaikykite 20 min. paslėgę, kad nutekėtų sultys.
Apvoliokite griežinėlius miltuose ir kepkite su taukais.
Kiaušinius išplakite su pienu ir iškepkite kiaušinienę. Dėkite į gilų dubenį, viduryje padarykite įdubimą ir įpilkite pomidorų padažo.
Aplink kiaušinienę sudėkite baklažano griežinėlius.

Twitter