3 šaukštai pieno
30 g sviesto
druskos
Špinatų įdaras:
50-100 g špinatų lapų (Špinatai)
50 g sviesto
1-2 šaukštai miltų
krapų
druskos

Kiaušinius išplakite su druska.
Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite nestorą plakinio sluoksnį.
Kai kiaušinienė apkeps (paviršius ims sausėti), ant vidurio uždėkite pasirinkto įdaro.
Špinatų įdaras
Špinatus nuplaukite, apsausinkite ir smulkiai supjaustykite.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, suberkite į jį miltus ir kepkite. kol pradės gelsti.
Suberkite špinatus, pasūdykite ir maišydami kepkite 5-6 minutes.
Įdarui baigiant kepti, apibarstykite smulkiai supjaustytais krapais ir petražolių lapeliais.

Twitter