4 upėtakiai, 1 stiklinė džiūvėsėlių kubelių,
1/4 šaukštelio čiobrelių,
pusė stiklinės kapotų pomidorų,
2 šaukštai sviesto, 1 skiltelė česnako,
1/4 stiklinės kapoto svogūno,
1 šaukštas citrinos sunkos,
2 šaukštai alyvos (aliejaus),
pipirų, druskos.

Žuvį išvalyti, nuplauti ir vidų sausai iššluostyti. Pagal skonį įtrinti druska ir pipirais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, išpjauti kotelio vietą ir sukapoti (galima išimti ir sėklas). Svieste patroškinti kapotą svogūną ir česnaką, įpilti citrinos sunkos. Sumaišyti džiūvėsėlius su čiobreliais ir kapotais pomidorais, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Viską sumaišyti su troškintais svogūnais ir česnaku. Šio mišinio prikimšti upėtakius.Kepti karštoje orkaitėje apie 1 val.

Twitter