4 porcijoms reikės:
1 vištos (apie 1,4kg),
2 šaukštų medaus,
2 šaukštų kiniškų prieskonių,
šaukšto chereso, česnako skiltelės,
3 šaukštų sojų padažo,
aliejaus virimui,
1 raudonosios aitriosios paprikos,
svogūnų laiškų,
2 šaukštų aliejaus,
salotų gūžės.

Vištą supjaustykite gabalais, odelės nenuimkite. Medų sumaišykite su prieskoniais, cheresu, sutrinta česnako skiltele ir sojų padažu. Užpilkite ant mėsos, palikite val. pastovėti šaltai. Giliame puode įkaitinkite aliejų(tiek, kad mėsa galėtų kepti panardinta į aliejų). Sudėkite vištienos gabaliukus, gerai apkepinkite, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. Papriką susmulkinkite (išėmusi sėklytes). Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, apkepinkite kartu su aitriąja paprika aliejuje. Sudėkite vištienos gabaliukus, sumaišykite ir pakepinkite 1-2 min., patiekti sudėjusi ant salotų lapų.

Twitter