4 – 6 porcijoms reikės :
Tešlai :
500 g miltų,
30 g mielių,
5 šaukštų cukraus,
1/8 l pieno,
1 kiaušinio,
1/2 pakelio sviesto.
Įdarui :
600 g slyvų,
1 šaukštelio cinamono,
žiupsnelio sutrintų gvazdikėlių,
100 g sviesto,
6 šaukštų tarkuotų džiūvėsėlių,
šaukšto miltų,
5 šaukštų cukraus.

Įdaras : Iš slyvų išimkite kauliukus, sumaišykite jas su gvazdikėliais, cinamonu, cukrumi ir šaukšteliu miltų.
Tešla : Mieles sumaišyti su cukrumi, 2 šaukštais miltų ir drugnu pienu ir padėkite šiltai.Kai mielės ims kilti, sumaišykite su likusiais miltais, išlydytu sviestu ir kiaušiniu.Suminkykite tešlą.Palikite, kad pakiltų.Tešlą iškočiokite, išspauskite iš jos stikline apskritimus.Ant kiekvieno dėkite po porciją slyvų ir užspauskite kraštus.Porcijomis virkite koldūnus po 10 min.Sviestą pakepinkite, sumaišykite su džiūvėsėliais ir riešutais ir padažą užpilkite ant koldūnų.

Twitter