1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti),
1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
l kiaušinis (suplakti),
l šaukštas majonezo,
l šaukštelis neaštrių garstyčių,
1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių,
1/2 šaukštelio druskos,
pipirų.

Salotoms:
1/2 stiklinės augalinio aliejaus, po 3/4 stiklinės cukraus pudros ir obuolių acto, 1,5 šaukštelio salierų sėklų (sutrinti), 2 šaukšteliai garstyčių miltelių, 1/2 šaukštelio druskos, 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų, 1/2 gūžės raudonųjų kopūstų, po l žaliąją ir raudonąją papriką (supjaustyti), l raudonasis svogūnas (plonai supjaustyti).

1. Sumaišykite visus ingradientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis.
2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišydamos pavirkite 5 min. Sudėkite salierų sėklas, garstyčias, druską ir pipirus. Nukelkite nuo ugnies. Sumaišytus kopūstus, svogūnus ir pipirus užpilkite padažu. Įdėkite į šaldytuvą.

Twitter