Butelis gatavo olandiško padažo,
24 putpelių kiaušiniai,
8 sviestines tešlos krepšeliai arba paplotėliai
8 didoki griežinėliai rūkytos lašišos,
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
juodųjų pipirų.

Supilkite olandišką padažą į karščiui atsparų indą ir įstatykite į puodą su karštu vandeniu, kad sušiltų. Pavirkite maždaug 2 min. putpelių kiaušinius ir ataušinkite šaltame vandenyje. Atsargiai nulupkite. Pašaukite krepšelius trumpam i orkaitę. Paplotėlius galite paskrudinti skrudintuve, (dėkite į kiekvieną krepšeli po griežinėlį rūkytos lašišos ir tris kiaušinius, užpilkite padažo, užberkite smulkintų svogūnų laiškų bei šviežiai maltų juodųjų pipirų ir iškart patiekite. Pastaba: putpelių kiaušinius galite pakeisti vištų. Išvirkite kietai, susmulkinkite ir įdėkite po vieną į kiekvieną krepšelį.

Twitter