4 porcijoms reikės:
3-4 stiebelių čiobrelių,
1 svogūnėlio,
75ml vyno acto,
4 šaukštų aliejaus,
druskos, pipirų, cukraus,
120g špinatų,
gūžės „radichio“ salotų,
2 kriaušių,
50g graikinių riešutų,
8 mažų sūrelių su pelėsiais,(po 40g kiekvienas).

Paruoškite padažą:
nuskabykite čiobrelio lapelius, smulkiai supjaustykite svogūnėlį. Actą sumaišykite su čiobreliais ir svogūnėliu, pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi. Palikite pastovėti. „Radichio“ salotas suplėšykite mažesniais gabaliukais, kriaušes supjaustykite ketvertukais, o paskui- mažesnėmis skiltelėmis. Riešutus sukapokite, abiejų rūšių salotas sumaišykite su kriaušėmis, užpilkite paruoštą padažą, sumaišykite ir pagardinkite pagal skonį. Sudėkite mažus sūrelius, viską pabarstykite riešutais. Patiekite iš karto.

Twitter