Grilyje keptas prancūziškas batonas su kumpio įdaru
1 (prancūziškas) batonas
150 g virto kumpio (3 storos riekės)
3 kiaušinių tryniai
1 šaukštas susmulkintų žalumynų
druskos
1 skiltelė česnako

Batonas, kadangi jis per ilgas griliui – supjaustomas į 2 arba 3 dalis. Atsargiai išskobiamas minkštimas. Batono vidus užpildomas įdaru.
Įdarui kumpis supjaustomas mažais kubeliais, įdedamas šakute išplaktas trynys, susmulkinti žalumynai: petražolė, citrininė
melisa, builis, svogūnų laiškai, krapai, vaistinė agurklė ir kt., suberiama druska ir pipirai.
Įdaryti batonai dedami į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepami apie 5 minutes.
Atskirai tiekiamos įvairios salotos.

Twitter