4 porcijoms reikės:
500g pomidorų,
150g morkų,
150g cukinijos, 150g žirnelių,
300g tirštos grietinės,
250g lazanijos lakštų,
80g tarkuoto parmezano,
50g sviesto, druskos,
pipirų, svogūnų laiškų.

Pomidorus nuplikykite ir nulupkite žievelę, tada perpjaukite ir, išėmusi sėklytes, supjaustykite kubeliais. Morkas ir cukiniją nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jeigu naudojate šaldytus žirnelius, iš pradžių juos apvirkite pasūdytame vandenyje,- konservuotus pakanka gerai nukošti. Morką, cukiniją ir žirnelius troškinkite 5 min., sudėkite pomidorusir tada troškinkite dar 15 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Į ištroškintas daržoves įdėkite 2/3 porcijos grietinės ir gerai sumaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. lazanijos lakštus apvirkite pasūdytame vandenyje, įpylusi šiek tiek aliejaus. Formą ištepkite riebalais ir dėkite sluoksniais lazanijos lakštus bei daržoves, kad paskutinis sluoksnis būtų lazanijos. Patiekalą užpilkite likusia grietine, pabarstykite tarkuotu parmezanu ir kepkite 40 min. Išėmusi iš orkaitės, gausiai pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.

Twitter