4 porcijoms reikės:
500g lašišos filė,
4 šaukštų citrinos sulčių,
1 mažo garbanoto kopūsto,
po 2 šaukštus sviesto ir miltų,
po stiklinę sultinio ir pieno,
1 citrinos žievelės,
pakelio lazanijos,
250g mocarelos.

Lašišos filė supjaustykite stambiais kubeliais, pašlakstykite 2 šaukštaiscitrinos sulčių ir pasūdykite. Atskirkite kopūsto lapus, įdėkire į pasūdytą verdantį ir pavirkite 2 min. Pakaitinkite puode sviestą, pabarstykite miltais ir pakepinkite. Maišydama užpilkite pieno ir sultinio, sudėkite citrinos žievelę ir pavirkite 5 min. Pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais. Truputį padažo įpilkite į formą ir dėkite lazanijos lakštų suoksnį, ant jų – 1/2 kiekio kopūstų ir lašišos. Užpilkite padažą ir dėkite kitą lazanijos lakštų sluoksnį. Viską pakartokite dar sykį. Ant viršaus pilkite padažą ir dėkite mocarelos griežinėlius. Kepkite 45 min. 175 laipsnių orkaitėje.