4 porcijoms reikės:
250g ekologiškų lęšių „Bonatura“,kelių stiebelių svogūnų laiškų,
2 ekologiškų obuolių „Pradas“,
300g virto liežuvio,
1 mėlynojo svogūno,
4 valg. šaukštų ekologiško obuolių acto, 2 valg. šaukštų ekologiško alyvų aliejaus „Le Jardin“,
1/4 stiebo porų, 2 česnakų skiltelių, 1 ryšelio petražolių,
1 valg. šaukšto ekologiško medaus „Pradas“, 1 valg. šaukšto vidutinio aštrumo garstyčių,
1 valg. šaukšto krienų,
1/8 l daržovių sultinio.

Lęšius iš vakaro arba prieš 1-2 val. užmerkite. Paskui 10-15 min. apvirkite daržovių sultinyje. Į dubenį sudėkite virtus lęšius, smulkiai supjaustytus svogūnus, porus, kubeliais pjaustytus obuolius, rūkytą liežuvį, smulkintas petražoles. Paruoškite užpilą: obuolių actą, aliejų, garstyčias, krienus, medų ir prieskonius sumaišykite atskirame dubenėlyje. Paruoštu užpilu viską užpilkite, gerai išmaišykite ir palaikykite šaltai 20-30 min. Patiekite su skrudinta ekologiška kaimiška ar „Marčios“ duona.

Twitter