6 porcijoms paruošti reikia:
10 didelių bulvių;
¼ puodelio šaldyto kiaušinių produkto, atšildyto (frozen egg product, thawed);
½ puodelio lieso pieno;
1 nedidelio susmulkinto svogūno;
2 šaukštų aliejaus;
druskos ir pipirų pagal skonį.

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves.
Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels.
Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę.
Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supilkite masę į skardą ir kepkite 425oF temperatūroje 10 minučių.
Po to temperatūrą sumažinkite iki 350oF ir kepkite dar 45 minutes arba kol kugelio paviršius taps gražiai rusvas.
Galite valgyti su varške arba sumažinto riebumo grietine.

Twitter