1 stiklinė miltų,
2 stiklinės pieno,
1 kiaušinis,
druskos,
1.5 šaukšto sviesto,
2 šaukštai pyrago džiuvėsėlių.

Trynį su druska išplakti, supilti persijotus miltus ir, pilant po truputį pieną, įplakti tešlą.Tešlai gerai išsimaišius, sudėti išplaktus baltymus, išmaišyti ir kepti plonus lietinius keptuvėje, apkepant tik vieną pusę.
Įdarui:
300 g virtos mėsos,
1 kiaušinis,
1 šaukštas sviesto,
grūstų pipirų,
1 svogūnas,
2 šaukštai sultinio,
druskos.

Mėsą ir svieste pakepintą svogūną sumalti, sudėti prieskonius, kiaušinį, įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.Paruoštą masę aptepti ant lietinio, užlenkti kraštus ir suvynioti į volelį.Jo paviršių aptepti plaktu kiaušiniu, pavolioti pyrago džiuvėsėliuose ir iki gelsvumo apkepinti svieste.Lietinius galima duoti prie sultinio karštus, atskirame inde, papuoštus petražolių lapeliais.

Twitter