4 porcijoms reikės:
3 kiaušinių,
650ml pieno,
200g miltų,
šaukštelio kepimo miltelių,
svogūno laiškų, druskos,
150g sūrio su pelėsiais,
4 šaukštų natūralaus jogurto,
šviežios kopūsto galvutės, svogūno,
250g morkų, 3 šaukštų aliejaus,
pipirų, druskos, petražolių.

Svogūno laiškus susmulkinkite. Kiaušinius suplakite su pienu, žiupsneliu druskos, miltais, sumaišytais su kepimomilteliais ir svogūno laiškais. Uždengusi tešlą palikite pastovėti 20 min. Kopūstą supjaustykite į 4 dalis ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite plonomis juostelėmis. Morkas supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Pakepinkite su 2 šaukštais įkaitinto aliejaus. Sudėkite kopūstą ir morką. Truputį pakepinkite, pabarstykite druska, pipirais ir troškinkite uždengtą, kol suminkštės. Sudėkite smulkintas petražoles.
Sūrį su pelėsiais supjaustykite ir sutrinkite su jogurtu. Iš tešlos su aliejumi iškepkite 8 lietinius blynus. Kiekvieną patepkite sūrio mase, ant jo dėkite po3 šaukštus daržovių įdaro ir perlenkite perpus. Patiekite su likusiais kopūstais.

Twitter