4 kiaulių arba veršelių liežuviai;
10 virtų kiaušinių;
1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo);
2,5 šaukšto želatinos;
2 šaukštai krienų;
truputis svogūnų laiškų, pipirnių.

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai.
1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu.
Į formą, kurioje gaminsime drebučius, įpilame keletą šaukštų sultinio su želatina. Kai jis pradeda stingti, kuokšteliais įdedame pipirnių.
Ant supjaustyto liežuvio užpilame dalį sultinio ir supilame į formą. Paliekame sustingti.
Kiaušinių trynius sumaišome su dalimi sultinio ir užpilame ant sustingusio liežuvio sluoksnio.
Kiaušinių trynius sumaišome su likusiu sultiniu, pridedame svogūnų laiškų, krienų ir pilame ant sustingusių trynių sluoksnio. 2_3 val. drebučius laikome šaltai.
Patiekiame su krienų ar majonezo padažais.

Twitter