puse pakelio makaronų (geriausiai spageti)
puse pakelio sojos faršo
mažas indelis lietuviško aštraus pomidoru padažo
(jokiu budu ne kečiupo ir ne pomidorų pastos su obuoliais)
puse nedidelio svogūno arba keletas česnako skiltelių
(priklauso nuo norimo aštrumo)
vegetos prieskonių
“santa maria“ svogūnų miltelių
truputelis aliejaus (geriau be kvapo)
Užpilti sojos faršą verdančiu vandeniu ir pora minučiu pavirtinti ant mažos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkti ir sudėti į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudėti į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustytą svogūną (ar česnaką). Išvirtus makaronus perlieti šaltu vandeniu ir sudėti į keptuvę ant faršo. Viską gerai pakepti (faršas neturetų prikepti) ir galiausiai
įdėti pomidorų padažą. Porą minučių pakepti, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažas pasidaro rūgštus. Sudėti į lėkštes.

Twitter