4 porcijoms reikės:
400g spiralinių makaronų,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
1 susmulkinto raudonojo svogūno,
350g vištos kepenėlių,
4 šaukštų sauso baltojo vyno,
2 šaukštų liesos grietinės,
1 šaukšto grūdėtų garstyčių,
2 šaukštų stambiai supjaustytų petražolių.

Išvirkite makaronus. Tuo tarpu keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite jame svogūną. Sudėkite vištos kepenėles ir pakepinkite dar 5 min. Supilkite vyną ir patroškinkite dar 1 min. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite grietinę, garstyčias ir 2 šaukštus vandens, kuriame virė makaronai, pagardinkite prieskoniais. Nukoškite makaronus ir sudėkite į puodą. Užpilkite padažą ir sumaišykite. Patiekite iš karto.

Twitter