400 g jūros lydekos filė
400 g makaronų
100 g garstyčių
200 g šaldytų krevečių
200 g liesos šoninės
2 šaukštai aliejaus
1 svogūnas
truputis sulčių (žuviai apšlakstyti)
cukraus, druskos, pipirų
„Vegetos“, kario
smulkinto česnako
pagal skonį aitriosios paprikos ir sojos padažų
žalumynų
Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną – žiedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perlieti šaltu vandeniu. Garstyčias išsukti su aitriosios paprikos ir sojos padažais.
Į karščiui atsparų indą dėti makaronus, pakepintą šoninę su svogūnais, jūros lydeką ir krevetes. Užpilti garstyčių padažu.
Kepti 5 minutes labai karštoje orkaitėje.
Patiekiant apibarstyti žalumynais.

Twitter