Jums reikės:
350g makaronų,
400g svogūnų laiškų,
400g prinokusių pomidorų,
aštrios paprikos,
2 kiaušinių,
100g juodųjų alyvuogių,
2 šaukštų pieno,
šaukštelio pomidorų koncentrato,
3 šaukštų tarkuoto ožkos sūrio,
aliejaus,100g sviesto,
druskos, pipirų.

Svogūnų laiškus supjaustykite perpus ir dar išilgai perpus, pašlakstykite aliejumi ir kepkite ant lėtos ugnies 5 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Papriką perpjaukite perpus ir išvalykite sėklytes. Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, nukoškite, perpilkite šaltu vandeniu ir sumaišykite su šaukštu sviesto.
Pusę makaronų dėkite į aliejumi pateptą formą. Sudėkite dalį pakeptų svogūnų laiškų, alyvuogių ir truputį pasūdytų pomidorų. Daržoves uždenkite likusiais makaronais, ant jų vėl dėkite svogūnų laiškus, pomidorus, alyvuoges ir paprikas.
Apipilkite pomidorų koncentratu, praskiestu puse stiklinės vandens. Uždenkite formą aliuminio folija ir kepkite apie 20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kiaušinius suplakite su pienu, pagardinkite žiupsneliu druskos ir užpilkite ant apkepo. Pabarstykite ožkos sūriu, vėl uždenkite aliuminio folija. Kepkite dar 20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Twitter