4 porcijoms reikės:
2 didelių vištos krūtinėlių be odelių,
225g trumpų makaronų,
2 sutrintų česnako skiltelių,
2,5 cm šviežių sutarkuotų imbierų,
1 šaukšto medaus,
1 šaukšto grūdėtų garstyčių,
1 citrinos sulčių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
po saują raudonųjų ir žaliųjų perpus perpjautų vynuogių,
1 ryšelio stambiai pjaustytų rėželių.

Įkaitinkite keptuvę, vištieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kai keptuvė įkais, apkepinkite iš abiejų pusių po 5 min. vištos krūtinėles. Palikite, kad atauštų, tada stambiai supjaustykite. Tuo tarpu išvirkite makaronus ir perpilkite šaltu vandeniu. Mažame dubenėlyje sutrinkite česnaką, imbierą, medų, garstyčias, citrinos sultis ir aliejų. Gerai nukoškite makaronus, sumaišykite su vištiena, vynuogėmis ir rėželiais. Užpilkite padažą ir pakratykite indą, kad viskas susimaišytų.

Twitter