Jums reikės:
250g makaronų, 4 pomidorų, 10 juodųjų alyvuogių be kuliukų,
2 šaukštų paskrudintų kedro riešutų,
2 šaukštų tarkuoto parmezano, baziliko lapelių.
Padažui:
4 šaukštų susmulkinto šviežio baziliko, 1 sutrintos česnako skiltelės,
2 šaukštų tarkuoto parmezano,
4 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų citrinos sulčių, druskos, pipirų.

Makaronus išvirkite, suberkite į sietą, perpilkite karštu vandeniu ir palikite, kad gerai nuvarvėtų. Sudėkite į dubenėlį ir sumaišykite su padažu. Pomidorus nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite ketvertukais. Alyvuoges nukoškite. Paruoštus komponentus sudėkite į dubenį su makaronais ir gerai viską sumaišykite. Salotas pabarstykite riešutais ir parmezanu.

Twitter