1kg šaldytos jūros lydekos,
1 kiaušinis,
2 šaukštai krakmolo,
2 riekeles batono, truputis druskos,
pipirų, prieskonių žuviai.
Įdarui:
2 kietai virti kiaušiniai,
1/3 stiklinės džiovintų grybų,
1 nedidelis svogūnas,
truputis džiūvėsėlių, aliejaus kepimui.

Šaldytą žuvį nuvalome, atskiriame kaulus. Žuvį sumalame kartu su išmirkytomis piene arba sultinyje batono riekelėmis, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius, druską, krakmolą ir gerai išmirkome. Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Tada juos susmulkiname, supjaustome svogūną, kiaušinius, įberiame druskos ir viską pakepame su aliejumi. Iš maltos žuvies padarome blynelį, į vidų dedame įdaro ir suformuojame lapelio formos kepsnį. Jį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame su aliejumi iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies. Patiekiame su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.

Twitter