2 stiklinės pieno, 1 šaukštas kakavos miltelių, 4 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės.
Į verdantį pieną suberiami sumaišyti su pienu kakavos milteliai ir manų kruopos., maišant lėtai verdama, kol sutirštėja. Kiek pravėsinus, įplakamas trynys ir išmaišomi išplakti baltymai. Pudingas supilamas į šaltu vandeniu perplautą pusdubenį, pastatomas šaltoje vietoje. Paduodant iškrečiamas į lėkštę ir papuošiamas plakta grietinėle.
Pudingą taip pat galima nudažyti keliomis spalvomis ir susluoksniuoti. Pudingo masė padalinama į 3 dalis, kurių viena paliekama nedažyta, į antrą įpilama stiprios kavos, o trečia nudažoma vyšnių uogiene.

Twitter