Jums reikės:
400 g miltų,
300 g medaus,
pakelio prieskonių kepiniams,
150 g cukraus pudros,
3 kiaušinių,
šaukštelio geramosios sodos,
liukro, cukrinių karoliukų.

Ant stalo išberkite miltų, suberkite prieskonius kepiniams, cukraus pudrą ir sodą, supilkite indelyje pašildytą medų, įmuškite du kiaušinius ir užmaišykite tešlą. Pridenkite ją rankšluostėliu ir 3-4 valandoms palikite pastovėti. Tešlą iškočiokite, kad blynas būtų maždaug 0,5 cm storio. Iš tešlos formelėmis išspauskite egutes ir angeliukus. Jeigu juos kabinsite ant eglutės, dar prieš kepdama įverkite siūlus. Sausainius sudėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite kiaušiniu, suplaktu su vandeniu, dėkite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite 15-20 minučių. Ataušusius papuoškite liukru ir karoliukais.

Twitter