2 Česnako skiltelės.
1 Normalus svogūnas.
1 Saldžioji paprika.
Puse pekino kopūsto galima ir dar mažiau.
Kinietiško sojos padažo.
Kilaulienos mėsos.(kiek reikia tiek).
Prieskonių
aštriųjų pipirų,salotų prieskonių,mėsos prieskonių.
Aliejaus.
Vegetos.viena v.š

Į vieną budenėlį pjaustome smulkias gabaliukais česnaką, svogūną, papriką, supilame sojos padažą ir prieskonius (išskyrus mėsos).Į antrą debenėlį dedame pekino kopūstą ir apipilame ji su sojos padažu bei išmaišome.
Užpilame aliejaus į keptuvę ir įdedame mėsą. Kai mėsa apkeps 5 min tada dedame pirmajo dubenelio turinį į keptuvę, dar tada palaukus kokais 2 min ir įdėkite pekino kopūstą. Pakepti 10 min.

Padažas.
2 dideli šaukštai majonezo.
2 dideli šaukštai kečiupo.
Česnako vienos skiltelės.
Garstyčių.
Krienų.
Aštriųjų prieskoniu daug. 🙂
Štai ir viskas skanaus 🙂

Twitter