1,5kg obuolių
500g bananų
250g razinų
150g kokoso drožlių
500g sausainių „Gaidelis“
1 citrina
1 šaukštelis cinamono

Sausainius permalame mėsmale ir trečdali paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. Į razinas išspaudžiame citrinos sultis ir gerai išmaišome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mažesniais gabalėliais. Dabar paruošime dvi skirtingas mases: 1. Trečdalį obuolių masės sumaišome su bananais. 2. Likusius obuolius sumaišome su 100g kokoso drožlėmis, razinu tyrele ir cinamonu. Torto formos dugną apibarstome maltais sausainiais. Abu mišinius padaliname į dvi lygias dalis ir darome keturiu sluoksniu tortą keisdami vaisines mases. Kiekvienas sluoksnis išlyginamas ir apibarstomas maltais sausainiais. Tortą pastatome į šaldytuvą maždaug 6 valandoms. Išėmę apibarstome likusiomis kokoso drožlėmis.

Twitter