Jums reikės:
350 g obuolių,
450 g bulvių,
350 g kraujinės dešros,
4 šaukštų sviesto,
2 gvazdikėlius,
svogūno,
2 šaukštus aliejaus,
druskos, pipirų,
muskato riešuto.

Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Šaukštą sviesto išlydykite keptuvėje, sudėkite obuolius, gvazdikėlius ir 10 minučių kepinkite ant mažos ugnies. Gvazdikėlius išimkite, obuolius, bulves ir likusį sviestą sutrinkite arba suplakite plaktuve, kad masė taptų vientisa. Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Keletui minučių padėkite šiltai.
Kraujinę dešrą supjaustykite griežinėliais ir apkepinkite iš abiejų pusių šaukšte aliejaus. Svogūną nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir apkepinkite likusiame šaukšte aliejaus. Obuolienę patiekite su kraujine dešra, pabarstytą svogūnais.

Twitter