1 kg obuolių(prinokusių, geros kokybės),
įvairių kitų vaisių, pakelis vanilinio pudingo,
200g miltų, 125g margarino,
kiaušinis, citrinos tarkuota žievelė,
80g cukraus, truputis pieno.

Margariną, kiaušinį bei cukrų išsukti, dėti miltus, kitus priedus ir greitai užminkyti tešlą. Iškočioti apvalų lakštą ir juo iškloti torto formos dugną, paliekant 2-3 cm aukščio kraštus. Šakute truputį subadyti ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels. Iškeptą torto pagrindą atvėsinti, po to į jį pilti sluoksnį paruošto pudingo kaip nurodyta ant pakelio, ant pudingo gražiai išdėlioti nuluptų obuolių skilteles bei kitus vaisius, pvz, vyšnias, juoduosius serbentus, persikus, apelsino skilteles ir kt. Vietoj pudingo galima vartoti plaktą grietinėlę, ja galima papuošti ir torto viršų.

Twitter