Vištų sparneliai, 5 vienetai
Bulvės, nedidelės, 8 vienetai
Česnakai, skiltelė, 4 vienetai
Kmynai, 2 šaukštai
Vanduo, 2 stiklinės
Druska, 1.5 šaukšto
Actas, 3 šaukštai
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, visokie, pagal skonį
Krapai, švieži/džiovinti, truputį
Pomidorų pasta, 1.5 šaukšto
Majonezas, 1 šaukštas
Grietinė, 1 šaukštas
Sojos padažas, 2 lašai

Prieš sparnelius, reikia pamarinuoti. Į vandenį suberkite 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius kmynus, kitus Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite dienas. Bulves ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite pomidorų pastos, grietinės, druskos skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite pergamentinio popieriaus, sudėkite bulves kad jos mažiau liestūsi su popieriaus paviršiumi, nes ant bulvių sparnelius. orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to foliją ir toliau kepkite, bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. karštus.

Twitter